AI och framtiden

Inbjudan till föreläsning om AI
Välkommen på en 3 timmars föreläsning den 6 december med robotutvecklaren, VR & AI-experten samt VM och OS medaljören i robotik, Fredrik Löfgren. Kom och lyssna på utmaningarna och möjligheterna som AI och robotar kommer att medföra för framtidens företag och arbetsmarknad.
Fredrik tar oss med på en resa från dåtid till framtid. Vilka hot och möjligheter finns för framtidens företag och morgondagens arbetsmarknad? Hur kommer framtidens arbetsmarknad att se ut? Vad kommer att hända de kommande 20 åren? Vilka branscher kommer att robotiseras? Vad kommer framtidens robotar vara kapabla till utöver det rent praktiska? Fredrik förklarar hotet och möjligheterna som AI och robotiseringen för med sig. Han kommer även prata om ChatGPT och inkludera era branscher i AI-teknikens värld.
Inbjudan skickas till alla 1700 av projektets deltagare. Anmälan sker här och det är först till kvarn som gäller. Föreläsningen är kostnadsfri och genomförs den 6 december hos Almega på Näringslivets hus på Storgatan 19, lokal Wallenbergaren mellan klockan 9-12.

Övrig information

Seminariet är kostnadsfritt och hålls av Almega i Näringslivets hus på Storgatan 19, lokal Wallenbergaren mellan klockan 9-12. Missa inte att boka in er!
Bokningsvillkor: Seminariumet är kostnadsfritt. Vid utebliven närvaro utan att kontaktat info@foretagsakademin.se innan debiteras med 250kr
Om seminariet är fullbokat - kontakta oss på info@foretagsakademin.se så skriver vi upp dig på vår väntelista!
Pris och längd
0 kr
1 dag

Kommande datum

Kontakta oss vid intresse